diumenge, 16 de desembre de 2007

 

Premi blog flipant 2007He tingut una idea! ???? Hui comença una nova era, la dels premis anuals blog flipant. Si, de vegades m'avorrisc, què voleu que vos diga... i a més, és l'època d'este tipus d'iniciatives. A partir d'ara triaré cada any el blog amb el qual més he flipat d'entre tots aquells realitzats per col·legues, amics, socis i simpatitzants. Aitxina que si voleu participar haureu de fer-me saber que teniu un bloguet, sense pretensions, i fer-me la pilota (accepte regals de tot tipus). El premi, difusió mundial en un portal cibernètic global, com este, flipant.

I ara, sense més preàmbuls, el guanyador de l'edició 2007: benabench, un blog humil però apanyat. Obra d'un tipet cinc estreles, Paco Bernabéu. Pa escomençar, a l'adreça li falta la n, va posar benabech, el tio. Paquito és un company de curro collonut que trau al blog el que porta dins (segur que només és una part). Des d'experiències professionals, reflexions deontològiques o mencions al treball i la memòria de col·legues de professió i amics, fins a històries personals, viatges, xorradetes o somnis irrealitzables, com el que intentarà materialitzar l'any que ve. No és broma que enguany he flipat amb el seu blog, xicuelos, i ara torna a sorprendre'm amb un nou blog, los viajes del benabench, en què explica el superviatge que te pensat fer pròximament.


Ho senc pels grans blogs que es queden pel camí, borraska, sargantanaxpress, l'hora violeta, palabras de txema rico, reflexions des de l'oix... ànims a tots, n'hi haurà noves oportunitats, anys nous vindran...


Benabench, què crack!

Comments:
Desde mi humilde persona, como se valora en esta edición de los premios flipant 07, agradecer a la organización de los premis anuals blogs flipant 2007, por tan gran reconocimiento y distinción. Un aporte más a mi corta vida blogera pero a mi gran vida personal. Un premio estimo de todo corazón y que espero que su organización tenga expecificarme si hay pasta de por el medio, no?
 
Suscribo al cien por cien todo el comentario y, por supuesto, la entrega del "guardó"....
 
Ganaré el año que viene.
Babas, que eres un barbas.
 
en esta ocasió no ha pogut ser... però seguirem fent l'esforç per endur-nos el guardó l'any que ve! I, clar, ENHORABONA A PACO! :) salut i bon nadal a tot el món!
 
www.10000smileyfaces.com

Hola, mi nombre es Ezequiel y te invito a formar parte de la comunidad de las “10000 Caras Sonrientes". Allí podrás hacer un link a tu blog y aumentar la cantidad de visitas. Nuestro objetivo es crear un medio de promocion de blogs y páginas personales porque pensamos que hay mucha gente que tiene algo que decirle al mundo entero.


www.10000smileyfaces.com


Hi, my name is Ezequiel, and I invite you to be a part of the 10000 Smiley Faces Community, link your blog and raise your visits. We created this website to everyone who has a blog or personal site and want to tell something to the world.
 
Una idea superbona aixó del premi, no sé com no ha sigut meua. Je,je. Eres un crak, i per supost el guanyador. Paco em va sorprende des dels seus primers articles. De vegades ha escrit amb una sensibilitat que ni la Jane Austen.
 
Bon 2008! Que sigueu el més feliç possible, amics.
 
actualitza el puto blog i fes una ronda!!!!!!!
 
eso, eso, ja seria hora de que li donares un poc de "vidilla"! Salut i bon 2008!!! [crec que es pot dir fins el mateix 31 de gener!]
;)
 
eeeiiii
estic a mdd,... que fuerte¡¡¡
aci continue,...
m'acabe d'alcar i m'enrecordat de vosatros, estava vegent el benabench blog i el jo flipe... i he pensat saludar..
vos trobe molt a faltar, que feu que no veniu a vorem... però ja el tren i ... veniros para madd

FELICIDADES MEJOR BLOG PAQUITO

sou molt grans tiios
no cambieu mai
 
Publica un comentari a l'entrada

|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.